je dromen waarmaken kan dat nog wel met de AVGVan de week zag ik op Facebook een ontzettend gaaf en mooie video. Steve van Team Unlimbited, miste als jong kind 1 hand. Hij ervoer veel ellende en verdriet met dure, onhandige, lelijke en ronduit afstotelijke protheses. Hij vond dat kinderen, ondanks dat ze een hand missen, een gewone fijne jeugd moeten kunnen hebben. En daarom dat hij maakt nu supergave protheses. Op maat. Met een 3D-printer. In zijn schuurtje. Gratis!

Je droom waarmaken

Weet je nou ook zo gaaf is hieraan? Hij maakt ze niet alleen gratis, maar ook helemaal naar de wensen van de kinderen. Een meisje van 7 helemaal wild van My little pony? Dan krijgt ze een wit-roze prothese met My little pony’s erop. Ben je een stoere boy van 12, dan is een zwart net gouden Batman hand wel wat voor jou! 

Niet alleen leuk maar ook praktisch

En waar veel fabrikanten werken met ingewikkelde en moeilijk aan te leren klembewegingen, werkt Steve met een heel simpel en doeltreffend principe. Doordat de prothese tot over de elleboog gaat kunnen de kinderen met een simpele buig-beweging van hun arm heel eenvoudig een knijpbeweging met hun nieuwe coole hand maken. Leercurve 5 minuten!

Je moet het eigenlijk gewoon even zien. En dat kan hier in deze video! 

Je droom waarmaken met de nieuwe AVG-privacywetgeving, kan dat nog wel!

Zoals je ziet liegen de reacties er niet om. Van over de hele wereld ontvangt hij foto’s van blije kinderen. Gaaf hè?! Nou, als dat niet je droom waarmaken is dan weet ik het niet meer. Misschien heb jij ook wel zo’n droom? Zo’n droom waarmee je de wereld een stukje mooier maakt. Misschien wil jij ook dat jouw werk enorm gewaardeerd wordt? Misschien wil je ook wel gewoon je huur of hypotheek kunnen betalen?

En dan komt er opeens iemand op het onzalige idee dat je zo’n beetje alles waarmee jij je bedrijf draaiende houdt, moet gaan registreren. Van emailadressen tot verwerkingsovereenkomsten, documentatie en zelfs een heuse functionaris gegevensbescherming?! Ja hallo, zeg! Om nog maar te zwijgen over de derde partijen die ook gegevens van jouw klanten te zien krijgen. Denk bijvoorbeeld aan je boekhouder, je online facturatieprogramma of je mailing-systeem. Met al die partijen zul je sluitende afspraken moeten maken!

Moet dat nou dat gedoe met die AVG-wetgeving?

En misschien denk je ‘Ik heb geen idee waar ik moet beginnen!?’, of ‘Hoe doe ik dat nou eigenlijk?’, of misschien denk je wel dat het voor jou niet opgaat? Om maar even met die laatste te beginnen; ja, het gaat ook voor jou op. Ieder bedrijf, organisatie of groep die gegevens van mensen op de een of andere manier verzamelt, beheert of gebruikt, op welke manier dan ook, moet voldoen aan de AVG-wetgeving.

Voor wat betreft die andere twee? Daarvoor heb ik een heel handig en simpel stappenplan voor je gemaakt. Met mijn stappenplan ‘In 9 simpele stappen voldoen aan de AVG-wetgeving!’ heb je in on-time je zaakjes wat betreft de nieuwe privacy-wetgeving op orde.

In dit stappenplan vind je naast de 9 eenvoudige stappen ook een handige checklist. Samen met de sjablonen voor je documentatie én handige linkjes naar meer informatie spaar je jezelf vele dagen zoniet weken van gemier en gezoek.

Interessant? Klik dan snel op deze link en bespaar jezelf enorm veel tijd, sores en gedoe en haal dit stappenplan op. En voor de kosten van nog geen goed belegd broodje met een kop koffie ben je in business!

Doen hoor! Je wilt echt geen gedonder met de Autoriteit Persoonsgegevens en je wilt al helemaal geen voorbeeld gesteld worden!

Op jouw privacy,

Michael

PS: Wist je dat de Autoriteit Persoonsgegevens enorm hoge boetes kan uitdelen als je je zaken niet op orde hebt?! En uiterlijk 25 mei moet je rond zijn hè! Maar geen paniek, met mijn stappenplan dat je hier vindt ben je ruimschoots op tijd klaar. En zo neem je ook nog eens een voorsprong op al die andere ondernemers die hun zaken nog niet op orde hebben. Zo maak je van een nadeel een aantrekkelijk voordeel!

 

Meld je ook aan voor mijn gratis tips die je 2 wekelijks ontvangt via mijn nieuwsbrief.

Vele honderden ondernemers gingen je voor. Zij plukken iedere 2 weken de vruchten van hun aanmelding in de vorm van praktische tips, blogs over mindset en af en toe een hele interessante aanbieding voor jouw als ondernemer.

{a308ar7813}

Haal het beste uit jezelf

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief met gratis tips en ontvang als bonus mijn nieuwste ebook