Besluiten en keuzes maken het verschil in omzetRenee Looman had een droom. Al van jongs af aan stelde ze zich voor hoe het zou zijn om haar eigen bakkerij te runnen. En als ze op vakantie was met haar ouders dan bekeek ze iedere bakkerij door haar wimpers en nam ze zich voor om dát anders te doen en dít zo.

Toen ze nog maar 23 jaar oud was, of zeg ik liever jong, nam ze een besluit. Want eind 2014 opende ze in Goes haar eigen bakkerij en horecazaak ‘in de bakkerij’. En binnen de kortste keren had ze 15 medewerkers in dienst! 

Ze nam haar 1e besluit en volgde opleidingen om te leren bakken en koken in Parijs. Om daarna in ons eigen kleine Zaandam nog meer te leren over brood bakken van een Franse wereldkampioen broodbakken. Want daar ging natuurlijk wel wat aan vooraf. Zoals iedere professional bereidde ze zich goed voor.

En toen nam haar 2e besluit. Ze besloot om haar brood te bakken op basis van pure ingrediënten en zuurdesem. En daarmee gaf ze zichzelf meteen een unieke plek in de bakkerswereld. En omdat vers en eerlijk centraal staat bij Renee mag de klant precies zien wat er gebeurt. Openheid boven alles. Ook weer zo’n kenmerkend besluit.

Uiteindelijk was het dan zover, het doorslaggevende besluit. Na jaren van voorbereiding, besluiten nemen over haar droom en de weg daarnaartoe was het tijd voor het ultieme besluit. Het besluit om de teerling te werpen en haar eigen bakkerij te openen.

Succesvol zijn en goed verdienen is vooral een kwestie van besluiten nemen!

Maar ze kwam ook tegenslag tegen. Ze was nog niet twee maanden ‘onderweg’ toen de gemeente besloot dat ze haar deuren op zondag niet meer mocht openen. Door haar daadkracht en besluitvaardigheid had ze gelukkig al een flinke schare van fans opgebouwd. En die besloten meteen een petitie te starten om de deuren op zondag open te houden.

De gemeente kwam terug op haar besluit. En dat getuigd ook van daadkracht, lef en slagvaardigheid. Want terugkomen op een eerder besluit is vaak nog moeilijker dan het besluit zelf nemen.

Zoals Renee haar besluiten heeft genomen rondom haar droom, dat zie je niet veel ondernemers doen. Maar diegene die het wel doen, dat zijn de ondernemers die het uiteindelijk maken. Die goed verdienen en niet afhankelijk zijn van de prijzen van de concurrent.

De ‘besluiters’ en ‘knoopdoorhakkers’ van deze wereld bereiken wat ze wensen. De conclusie mag duidelijk zijn. Bakkers, coaches, trainers en andere professionals die besluiten nemen en knopen doorhakken doen het beduidend beter met hun bedrijf dan weifelaars en twijfelaars.

Besluiten nemen werkt, en dat geldt ook voor jou. Dus besluit dat je succesvol wilt zijn. Wil jij de komende 3 maanden écht een doorbraak in je omzet, aantal klanten en persoonlijke groei? Wil je je droom écht vorm geven en niet langer rommelen in de marge en genoegen nemen met restjes en afdingprijzen? Neem dan nu een besluit. Het besluit dat de ommekeer gaat betekenen voor je droom en je bedrijf.

Besluit nu dat je genoeg geworsteld hebt. Besluit nu dat het tijd is om te verdienen wat je waard bent met het 3 maandenprogramma ‘van tobomzet naar topomzet’. Het is je laatste kans want vrijdag 26 juni aanstaande gaat het programma van start. En omdat het een case study is heb ik slechts nog plek voor maximaal 2 deelnemers. Dus weifel en twijfel niet maar besluit dat vandaag de dag is waarop je het besluit nam om je bedrijf op de rit te zetten!

Het 3 maandenprogramma ‘van tobomzet naar topomzet’ is case study met enorm veel waarde tegen een enorm interessante investering. Een ‘once in a lifetime’ aanbod. Zoals één van de al ingeschreven deelnemers me onlangs na aanmelding terug gaf; “ik wist niet hoe snel ik moest reageren, het is belachelijk goedkoop!”. Neem dus ook het besluit om je droom waar te maken voor éénmalig heel speciaal tarief.
Klik hier, kijk wat de resultaten zijn van dit unieke programma en maak, nu het nog kan, gebruik van de speciale 50% case study investering! 

Op je succes en je besluit!

Michael

PS: Zoals je weet is geen besluit nemen ook een besluit. Laat deze buitenkans niet aan je neus voorbijgaan. Stap nu in en zorg dat je bedrijf staat als een huis zodat je in het najaar je slag kunt slaan. Kijk snel op www.vantobomzetnaartopomzet.nl 

 

Meld je ook aan voor mijn gratis tips die je 2 wekelijks ontvangt via mijn nieuwsbrief.

Vele honderden ondernemers gingen je voor. Zij plukken iedere 2 weken de vruchten van hun aanmelding in de vorm van praktische tips, blogs over mindset en af en toe een hele interessante aanbieding voor jouw als ondernemer.

{a308ar7813}

Haal het beste uit jezelf

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief met gratis tips en ontvang als bonus mijn nieuwste ebook