Individuele leiderschapcoaching

Iedere verbetering van organisatie, effectiviteit en daadkracht begint met het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. Wat zijn de waarden waar u voor staat, welke normen hanteert u en waarom? Waarom worden sommige Managers en CEO’s gezien als leiders en anderen niet? Ontdek uw persoonlijke leiderschapsvaardigheden middels individuele coachingtrajecten.

Bedrijfstrainingen effectieve communicatie

Niet iedereen heeft of geeft zichzelf de tijd om effectief te communiceren. Ook zijn niet bij een ieder de intrinsiek vaardigheden om dat te doen aanwezig. Mijn bedrijfstrainingen zorgen ervoor dat er effectiever, duidelijker én prettiger gecommuniceerd wordt. Je gehoord en gezien voelen is nog steeds het beste recept voor succes en tevredenheid, maar kost dat niet vreselijk veel tijd en gedoe? In slechts 2 dagen ziet u een duidelijk merkbare kentering in houding en mentaliteit.

Zakelijke vergader- en gespreksbegeleiding

In vergaderingen of zakelijke gesprekken gaat niet altijd alles naar wens. Vergaderingen lopen uit, afspraken worden niet nagekomen en ze worden veelal gezien als nutteloos en tijdverslindend. Met mijn persoonlijke gespreksbegeleiding worden deze gesprekken weer zinvol, vragen ze minder tijd en wordt commitment en concretisering van afspraken als vanzelf gegeven.